(Hågakollen`s Gwen og NJCH Berkjestølen`s Alfa)

Odin bor i USA/Nord-Minnesota.

Owner’s words: Here is a picture of Odin (after a hair cut) with his Danish girlfriend (my God Father’s English – she is half Norwegian)We are hunting 30 miles just south of Canada. Lots of fun hunting two dogs together. Bird population is up this year and hunting is good. Odin is a wonderful dog; he stays close and locks on birds (points and holds them) like a champ. He is happy but a bit tired after a full day of hunting. I couldn’t be happier with him. A great companion and although he still has a lot to learn he is a fantastic hunting dog. This is the best time of year. Lots of fun from Northern Minnesota.

Hilsen fra Odin og Tor.

Eiers ord: Her er et bilde av Odin (etter en klipp) med sin danske kjæreste (min Gud Fader`s engelsk – hun er halvt norsk)Vi jakter 30 mil like sør for Canada. Mye moro med å jakte med to hunder sammen. Fuglbestanden er oppe i år og jakta er god. Odin er en fantastisk hund; han holder seg tett og låser seg på fugler (peker og holder dem) som en mester. Han er lykkelig, men litt sliten etter en hel dag med jakt. Jeg kunne ikke være lykkeligere med ham. En flott følgesvenn, og selv om han fremdeles har mye å lære, er han en fantastisk jakthund. Dette er den beste tiden på året. Mye moro fra Nord-Minnesota.

Hilsen fra Odin og Tor.

Tusen takk for oppdatering, og bilder Tor. 🙂
Thank you so much for updating, and photos Tor. 🙂