Vi lever jo i en «ny verden» på en måte, og har full forståelse for at noen ikke kunne møte opp.❤️
Håper dere fikk med dere begravelsen over de linkene jeg skrev under her, ellers så er det fortsatt mulig å få den med dere.❤️

Takk alle sammen, dere var til en utrolig god støtte for meg, Kim og Dag.❤️
Dag, Ana, Alan, Liam og Leo, dere holder meg oppe, sammen med hundene, og all den omtanken jeg får fra alle dere andre.❤️
PS.
22 blomster/hilsener i begravelsen.❤️
Her hjemme, 13 blomster.❤️
Støtte på vipps.❤️
Takk.❤️

I dag er det begravelsen til Yngve💔❤️
Seremonien kan følges på www.labe.no
Jeg vil takke for all omtanke og støtte, blomster, og støtte til forskning på hjerneslag/hjerneinfarkt . Vipps nr. er 70573. Det vil da stå hjerteaksjonen, men de gjør mer en det. Tusen takk alle sammen.❤️ https://labe.vareminnesider.no/memorial_page/streaming_of_ceremony.php?order_id=3796102&set_site_id=210&cat=streaming_of_ceremony&sign=7949c03f725155b2e270217bb553de0c