Jeg vil først takk for alle gode ord og omtanker i denne vanskelige tiden.❤️
Livet vil selvfølgelig ikke bli som det var, inn i fremtiden.
Men en ting er sikkert, Hågakollen vil bestå.
Jeg/Ragnhild har stått som ene oppdretter i et par år, slik som Yngve ønsket det.
Valper er født nå i disse dager, og vil bli født også i fremtiden i Hågakollen.
Dette er noe jeg kan, og har lang erfaring med, og kunnskap om.
Hågakollen er nå selvfølgelig ikke som den var, men jeg har fått med meg etter nesten 22 år samboerskap/20 år ekteskap med Yngve, en enorm kunnskap om hund/jakt/våpe/fiske/natur, og ikke minst den enorme omtanken han hadde for sine aller nærmeste, og gode venner.
Det jeg vil si er at jeg fortsetter dette livet og oppdrettet, som Yngve og jeg har bygget opp sammen.
Dette er mitt liv, og jeg prøver ikke å gå i Yngves fotspor, men heller tar med meg det jeg lærte av han.
Jeg vet at han hadde vært stolt av hvor langt, og hvor selvstendig jeg har kommet i livet.
Jeg har mange sterke støttespillere, de nærmeste er min sønn Dag, svigerdatter Ana, og barnebarna mine.🥰
Jeg kommer sikkert til å starte på en, eller annen prøve etter hvert.
Yngve sa alltid hvis jeg følte meg alene og nedfor at,,..du er ikke alene, du har din sønn og barnebarn, og selvfølgelig han selv og hundene.❤️Det stemme jo det, men Yngve er ikke med videre fysisk, men i hjerte og sjel.❤️
Så igjen, takk for all omtenksomhet og hjelp, som mange av dere har kommet med.
Jeg går videre med sterke hunder, og noen «ungdommer», men det vil gå bra.
Ikke glem Hågakollen, for den/jeg glemmer ikke dere. ❤️